Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръки относно Алфа 156

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръки относно Алфа 156

Здравейте колеги,
    засега карам опел и съм доволен но дойде време за смяна. Разглеждах из сайтовете за коли и забелязъх че има Алфа Ромео 156 1.6 16В 125 коня . Цените които видях там са около 4000 лв за 1998-99-00 година . Интересува ме лесно ли се поддържа тази кола , върви ли добре , чупи ли се лесно има ли си слаб места , като цяло търся цялостно мнение тъй като никога досега не съм имал досег с Алфите. Също така искам да попитам за 4000 лв възможно ли е да се вземе добър екземпляр ? дори ида е малко по дърт ?

поздрави ,

Колега, добре дошъл във форума-първо.Второ 1.6 двигателя е 120 коня и идва малко слаб за 156, но зависи ако не търсиш мощност е перфектна

Comment

Бих ти препоръчал да се насочих към някоя форумна. Дори и да ти се струва една идея по-скъпа, теглейки чертата накрая, ще разберш за какво ти говоря.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Kолега 1.6 120 коня не е добър вариант същите параметри по разход е и 1.8 144 коня отностно подръжката излизат почти еднакво с изклучение на дебитомерите например ,смисъл на 1.6 120 коня дебитомера 2,3 пъти по-скъп . Отностно вървежа усеща се разликата от 24 коня . За 4000 може да се купи доста запазена в момента . Един съвет ще ти дам поинтересувай се за всички двигатели включително и дизеловите варианти пробвай ги и тогава избирай . Успех с покупката .
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Добре дошъл, колега, в нашият форум!
          На въпроса - 1.6 ми се вижда слабичък за това купе. Ако е бензин - от 1.8 нагоре, дизелите - са също са вариант.

Обаче - половината форум е пълен с такива теми. Потърси в раздела, ще намериш много инфо. Ето примерни такива ...

Comment

Working...
          X